GE BORT EN DRÖM I JULKLAPP!

Dags för julklappar!

Har du en sambo, man, fru, livskamrat, bästa vän, barn, barnbarn eller någon annan som står dig nära och som drömmer om att realisera sin idé?

Ge då bort en värdefull julklapp: hjälp dem komma igång att förverkliga sin affärsidé, själva eller med andra som kan komplettera dem. Du väljer din gåva: Intervall från 0 SEK- 1995 SEK för ett helt år. En start är allt som oftast det som krävs..

Meddela oss om det paket du vill ge bort genom kontaktformuläret till vänster så återkommer vi samma dag med en bekräftelse.

Läs mer om  de olika paketen nedan. Har du frågor så är det bara att höra av dig.

  / God Jul önskar NTRY teamet

Våra tre paket kan delas in i tre behovsområden:

1. Behöver du en medgrundare för att kunna förverkliga affärsidén. Dvs någon som kompletterar dig och brinner för samma målbild som du? Ja, då är Basic paketet perfekt. Gratis dessutom.

2: Behöver du experthjälp och spetskompetens som kan rådge dig under resans gång. Ja, då är Professional perfekt, här ingår dessutom Basic i paketet också.

3. Behöver du investering för att kunna skala upp din affärsidé eller ta vidare den till nästa nivå. Ja, då är Ultimate paketet perfekt, här ingår dessutom både Basic och Professional i paketet också.